Categories
Peter Vivi

Coffee with the ladies & lunch with my husband

Idag så skulle jag träffa några av de andra fruarna från basen nere på Costa i Northwood. Det är inte engelska längre eftersom de flesta är iväg eller har barnen hemma på lov. Vi blev några stycken och fikade och hade trevligt i nästan 2 timmar.

När vi var klara där så kom Peter, han hade varit och lämnat bilen på verkstan, och vi åkte in till London. Vi hade bestämt att vi skulle hitta på något och då blev det lunch på Gordon’s Wine bar som ligger vid Embankment. Vi tog vars en ost tallrik, rökt ost, camembert, stilton och en annan krämig ost, till det fick man en bit bröd och lite sallad. Vi kan väl säga som så att vi var inte hungriga längre när vi gick därifrån.

På vägen till tunnelbanan (nåja med en viss omväg då) gick vi förbi The Vintage House. Jag köpte en rom till Peter där när han fyllde år och han ville se vart den låg. Det är sjukt mycket folk på stan och dessutom var det varmt – vi åkte sen bara hem.

När vi gick hem från stationen så insåg jag att jag hade druckit alldeles för lite, kände mig yr och mådde allmänt hängig. Det gäller att inte slarva med vattnet när det är så varmt ute!

 

 


Today I was meeting some of the NATO wife at Costa in Northwood. There is no English anymore as many are away or have their children at home on summer break. We were a few and had a nice 2 hour chat.

When it was over Peter came, he had left the car at the garage, and we went to London. We had decided to do something and ended up at Gordon’s Wine bar at Embankment. We had cheese platters, smoked cheddar, camembert, Stilton and some other soft cheese, some bread and pickles. Let’s say we were not hungry when leaving.

On our way to the tube (well with some certain detour) we went to The Vintage House. I bought some rum for Peter’s birthday there and he wanted to see where the store was. It is hoards of people in town and on top of that hot – we went then straight home.

When walking home from the tube station I realized I have been drinking way too little, felt dizzy and not well at all. It’s important to drink a lot of water when it is hot outside!