Categories
Diverse/Various Family

Early morning and running

Att gå upp tidigt är väl inte min favoritsysselsättning men i söndags var det en tidig morgon då vi skulle med tåget redan 7:45. Peter och Leif skulle springa British 10K London Run och deras start gick vid 9:30 så vi åkte alla in tidigt.

Mia och jag åkte ner till Charrings Cross och tog en kaffe innan vi gick och ställde oss utanförEmbankment Victoria Gardens för att se dem passera vid 2 km och 7 km. Det var hur mycket folk som helst som skulle springa och det tog en stund innan de kom. Det var inte olika starttider utan en masstart.

De sprang från Piccadilly Circus, ner mot Themsen, bort mot London Bridge vände och sprang tillbaka bort till Big Ben, över Westminster Bridge, tillbaka och gick i mål på Whitehall i höjd med Downing Street.

Jag och Mia hittade Leif vid målgången men sen skulle han hämta sin väska och medalj så vi väntade på Peter men hittade honom inte. Vi gick upp till Piccadilly där de bestämt träff men fick gå ner till Trafalgar Square igen och hämta Peter.

Eftermiddagen spenderade vi hemma och tog det bara lugnt.

……

To wake up early isn’t my favorite task but this Sunday it was an early morning as we had to be on the 7:45 metro to London. Peter and Leif were going to do the British 10K London Run and they started to run at 9:30.

Mia and I went to Charring Cross and had a cup of coffee before we went cheering outsideEmbankment Victoria Gardens to see them pass 2k and 7k. It was a lot of runners and it took some time before we saw them. It wasn’t different starting times everyone started at the same time.

They ran from Piccadilly Circus down to Thames and towards London Bridge to turn around and run to Big Ben, crossing the Westminster Bridge twice to finish on Whitehall nearby Downing Street.

I and Mia found Leif after the finishing line before he was getting his medal but Peter we never saw. We went to Piccadilly where we had decided to meet but had to go back to Trafalgar to get Peter.

The afternoon we just spent doing nothing.