Categories
Besök Family Northwood Vivi

Feeling hot hot hot

Nu har våra vänner Olle, Malin, Frida och Agnes åkt hem till Sverige igen. Det var ett kort men intensivt besök.

Fredagen var planerad att gå i shoppingens tecken och vi skulle börja med Intu Watford för att slippa alla turister inne i stan. Men vi skulle in till centrum för att handla det som inte finns i Watford.

När vi gick i Watford så höll vi på att smälta bort, det var så varmt och kvavt att det enda stället som man egentligen skulle vara på var stranden. Vi bestämde att det inte skulle funka att åka in till London utan istället åkte vi hem och satte oss i trädgården på en skuggig plats.

På kvällen gick vi ner till Northwood centrum för att fira att Felicia äntligen har sommarlov och att Peter börjar sin semester. Vi firade också att vi hade besök!

På lördagen så åkte jag och Malin för att fixa picknicken som vi skulle ha med oss på  em/kvällen när vi skulle till Battle Proms i Hatfield. Det tog sin lilla tid när man är 9 st, någon tycker inte om och någon är allergisk. Men vi hittade en del goa saker och andra som vi inte kommer att köpa igen.

….

Now our friends Olle, Malin, Frida and Agnes have left again for Sweden. It was a short but intense visit.

The plans for Friday was to go shopping, first at Intu Watford and then downtown London. We started with Watford to avoid some tourists but we almost melted at Intu. It was so hot and stuffy and the only place you wanted to be was the beach. We decided that it was no use in going into London, we would just have been irritated and have no fun. Instead we went home and found a shady spot in the garden.

In the evening we walk to Northwood city to celebrate that Felicia finally is getting her summer break and that Peter has started his break. We also celebrated that we had visitors!

Saturday morning Malin and I went to find some picnic food to bring with us in the afternoon/evening when we were going to the Battle Proms in Hatfield. It took some time to find the food as we were 9 people, some are picky with food and some are allergic to food. We found some really nice things and some I won’t buy again.

hot