Categories
Vivi

Gordon’s Wine Bar

Igår så hade vi fruar bestämt att vi skulle ut och äta lunch tillsammans innan 3 av dem flyttar hem. Vi bestämde att vi skulle gå till ett ställe som heter Gordon’s Wine bar. Vi åt ost, skinka och drack ett glas vin till det och pratade. Vi satt där nästan i 3 timmar innan vi gick vidare då vi var sugna på något sött. Vi gick till en pub som ligger vid Savoy och heter The Coal Hole, men det blev bara kaffe och läsk och ingen efterrätt.

Efter ytterligare en timme så begav jag mig hemåt då vi skulle iväg på kvällen. Högkvarterets handläggare var på besök och ville träffa så många av oss som möjligt för att höra hur vi har det här. Vi skulle träffas på Ask i Northwood men det var bara jag och Felicia som representerade vår familj.

Peter hade åkt in till London på seneftermiddagen för att träffa en av dem som han jobbade med i Sudan. Jerry jobbar i Edinburgh och skulle vara i London igår. De hade haft en trevlig kväll på The Naval and Military Club och efteråt mötte Peter oss på Ask.

…………

Yesterday the Swedish military wives had decided to have lunch together as some are moving back to Sweden. We decided to go to Gordon’s Wine bar which is a very nice place. We had cheese, ham and a glass of wine and a lot of talks. We sat there for almost 3 hours before moving on as we wanted something sweet. We went to a pub by The Savoy and is called The Coal Hole we didn’t have any dessert, just coffee and some soda.

After another hour or so I went home as we were going away in the evening. The administrator from the HQ was here and wanted to meet as many of us as possible to check on how we are doing here. We were going to meet at Ask in Northwood but it was only Felicia and I who represented our family.

Peter had left for London in late afternoon to meet a collegue from Sudan. Jerry is now stationed in Edinburgh and was spending yesterday in London. They had a nice time at The Naval and Military Cluband afterward Peter met us at Ask.