Categories
Besök Diverse/Various

Intu & Churchill War Rooms

Idag delade vi upp oss lite. Peter, Pierre and Nova åkte in till stan för att gå på Churchill War Rooms, de hade med sig Nova eftersom vi skulle åka till Watford för att shoppa på bland annat Primark.

Vi skulle ha kommit iväg tidigt men när man är 8 personer så tar det lite tid men vi var på Intu strax innan 11 i alla fall. Efter 2 timmar var alla tjejerna nöjda och vi gick och åt lunch på Ed’s innan vi åkte och handlade mat och sen hem.

Vi kom sen på att vi nog var sugna på milkshakes och åkte till Pinner. Alla hade olika smaker – Nutella, Skittles, Mars, Maltesers och Daim.

På kvällen så lagade Sussi och Pierre maten och bjöd på gott grillat kött, sparris, potatis och tomat-mozarella sallad. Efterrätt var det också, fruktsallad, men den orkade jag inte då jag var alldeles för mätt.


Today we split up. Peter, Pierre and Nova went to town to go to Churchill War Rooms, they brought Nova as we were going shopping in Watford at Primark.

We were supposed to be leaving early but when 8 people are getting ready it takes time. We were at Intu shortly before 11 anyway and after 2 hours the girls were done shopping. Lunch we had at Ed’s before doing some grocery shopping and then going home.

At home we wanted some milkshake and went to Pinner. Everyone had a different taste – Nutella, Skittles, Mars, Maltesers and Daim.

Sussi and Pierre served a nice dinner with barbequed meat, asparagus, potatoes and tomato-mozarella salad. We had desert too, fruit salad, but I was too full to have any.