Categories
Besök Diverse/Various Family

La Perla, friends and rain

Våra gäster lämnade oss vid lunch tid på söndagen och när Peter hade varit och lämnat dem så åkte vi in till London för att träffa Sissie, Anders, Linnea och Emil för en bit mat. De hade bokat på en mexikansk restaurang, La Perla, i Covent Garden. Maten var väldigt god och det var trevligt att träffa hela familjen.

När vi ätit försvann tjejerna för att göra något, oklart vad, och vi hittade dem sen utanför Cyber Candy där de väntade på oss. Felicia ville in på Snog för frozen yoghurt men det var vi inte intresserade av. Vi gick vidare till Joe’s där Peter och Anders tog en drink och jag och Sissie åt efterrätt.

Vädret hade varit väldigt varmt de senaste dagarna men det både regnade och var lite svalare på söndagen. Det var ganska så behagligt när man är inne i London.


Our guest went back to Sweden at lunch time on Sunday and when Peter was back from the airport we went in to London. We were meeting another Swedish family for some food and they had booked a table at a Mexican restaurant, La Perla, in Covent Garden. The food was really nice and the company better.

Once we had eaten the girls took off to do something and we later met them outside Cyber Candy. Felicia wanted a frozen yoghurt at Snog but no one else was interested. We then went to Joe’s where Peter and Anders had a drink and I and Sissie had some desert.

The weather had been very warm the last days but it was cooler and raining on Sunday. Which is rather nice when in downtown London.