Categories
Besök

Lost friends

Våra vänner Olle, Malin, Frida och Agnes åkte in till London för sightseeing och uppleva London under torsdagen. Vi gick härifrån redan vid 9:30 och jag vinkade av dem vid tunnelbanan innan jag gick hem igen.

Vi hade bestämt att de skulle höra av sig på em så skulle jag ansluta. Jag skulle köra Emelie och hennes kompis till Heathrow då de skulle tillbaka till Sverige efter 5 veckor här. Emelie har ju fått besked på att hon kommit in på Northwood School här men ska hem och sommarjobba ett par veckor innan vi åker tillbaka.

När jag lämnat tjejerna åkte jag hem igen och tog det lugnt medan jag väntade på samtalet inne från London. Hörde inget och ringde och skickade sms från Peters svenska mobil.

Ett tag var jag orolig att vi lyckats att slarva bort våra besökare men kl. 19 dök de upp här igen i Northwood. De hade inte hört när jag ringt men skickat sms till mig att de fortfarande var på sightseeing-bussen och att jag inte behövde ansluta. Ja, kommunikationen mellan Telenor och brittiska 3 fungerar alltså inte – jag har nämligen fortfarande inte fått meddelandet.

Vi hade en trevlig kväll och fick planerat fredagens utflykter. Idag är sista dagen för Felicia i skolan innan hennes sommarlov börjar och Peter börjar sin semester i eftermiddag. Det ska vi fira med att gå ut och äta.

…….

Our friends visiting went to London for sightseeing and do London during yesterday. We left here about 9:30 and I saw them off at the tube station before walking home again.

We had decided that they would let me know when they were done doing the bus sightseeing and I would join them. I had to take Emelie and her friend to Heathrow as they were returning to Sweden again. Emelie have got a spot at Northwood School but are going home for a few weeks of summer job before she is joining us here again.

When I had left the girls I went home and did nothing while waiting for our friends to let me know when they were done. Didn’t hear anything even if I called and sent a message.

I was worried for a while that I had managed to lose my friends but at 7 pm they showed up here in Northwood again. They didn’t hear when I was calling but had sent me a text message letting me know that they were still on the bus and I didn’t have to join. Well, the communication between the Swedish operator and the British doesn’t seem to work very well – I still haven’t got the message.

We had a nice evening and made plans for today. Today is last day in school and then Felicia is off for a couple of weeks and Peter will start his leave this afternoon. That will be celebrated by going out for dinner.