Categories
Besök Diverse/Various

Oxhey Woods & Misty Moon

Idag hade vi en hyfsat lugn dag. När vi ätit en långfrukost så gick vi alla upp till Oxhey Woods där alla utom jag och Nova sprang. Vi gick istället Oxhey Wood Sculpture Trail där vi tittade på de fina träskulpturerna, det tog oss lika lång tid att gå de 800 meterna som den var som det tog Sussi att springa 4 km. Det var ingen risk att vi skulle stöta på några vilda djur i alla fall då Nova bubblade hela tiden =)

Väl hemma igen så tog vi det lugnt i trädgården innan vi fräschade till oss och gick på en ny promenad. Vi gick förbi Felicias skola och sen vidare till Misty Moon, vår lokala pub, där vi åt middag.

De har kanongod Thaimat och idag var det ganska så lugnt på puben. Nu sover den lilla och vi andra sitter bara i soffan och tar det lugnt. De stora tjejerna tittar på någon film och de är ganska så möra efter dessa intensiva dagar vi har haft.


Today we took it rather easy. After a long breakfast we all walked to Oxhey Woods where everyone but I and Nova had a run. We instead walked the Oxhey Wood Sculpture Trail where we looked at the nice sculptures, it took us as long to walk this 800 meters as it took Sussi to run 4 km. There were no risk of us running into any wild animals as Nova was talking constantly =)

Back home we just relaxed in the garden before freshen up and went on a new walk. We passed Felicia’s school and then to Misty Moon, our local pub, where we had dinner.

They have great Thai food and today it was quite calm at the pub. Now the little one is sleeping and we are just sitting in the sofa taking it easy. The girls are watching a move and they are quite tender after the last few days.