Categories
Diverse/Various Felicia Vivi

Waffles and not goodbye

Idag skulle vi träffa Cecilia och Linnea för lunch, vi bestämde att åka till St Albans för att äta på Waffle House. Vädret var fint och vi kom precis innan det blev lång kö, fick dessutom sittplats utomhus så det var skönt.

Jag och Sissie tog våffla med Hummus och Avokado medan tjejerna tog med banan, kolasås och glass. När vi ändå var i St Albans passade vi på att gå in i 2 affärer som finns där och inte överallt i London samt HM och Topshop som finns överallt. Tjejerna skulle givetvis prova och Felicia hittade en klänning på rean.

Anders väntade hemma hos oss på Sissie och Linnea så de kunde åka hem med honom, de bor inte Northwood utan i Barnes som ligger mellan London city och Heathrow. Lite sorligt att säga hejdå då vi åker till Sverige på söndag och när vi kommer tillbaka har Sissie och barnen flyttat hem.

Men vi löste det genom att när Mia och jag bestämde att vi skulle gå ut och äta imorgon så frågade vi Sissie & Anders och Mia & Charlie om de ville följa med. Det ville de.

Sen behöver man inte säga hejdå, utan faktiskt på återseende. Världen är så liten och de flyttar bara till Sverige så att träffas igen bör ju gå att lösa.


Today Felicia and I was meeting with Cecilia and Linnea for some lunch and we decided to go to St Albans and the Waffle house. The weather was nice and we arrived just in time, then the line grew, but we could sit outside.

I and Sissie took a waffle with Hummus and Avocado while the girls took with banans, toffee sause and ice cream.  When in St Albans we went to some stores that is not everywhere in London and some that is (HM and Topshop). The girls had to try on things in every store and Felicia found a dress on sale (again).

Anders was waiting at our house for Sissie and Linnea so they could go with him home, they don’t live in Northwood but Barnes which is between London city and Heathrow. A little sad to say goodbye as we are leaving for Sweden this weekend and when back here again Sissie and the kids have moved back to Sweden.

But we solved the problem temporarily as we were making plans with Mia and Leif for tomorrow’s dinner and asked Sissie & Anders and Mia & Charlie if they wanted to come along as well.

Then it doesn’t have to be goodbye rather see you again. The world is very small and they are moving to Sweden so seeing each other again shouldn’t be that difficult.

Waffle_Hummus-and-avocado