Categories
Okategoriserade

Ferry

Just nu sitter vi i bilen på väg till Harwich, båten går inte förrän 16:45 men vi åkte tidigare för att kunna äta lite lunch på vägen och kanske hinna se något även om det bara skulle vara från bilen.

Igår kväll så åkte vi till ett ställe i Watford som vi har hört ett par personer nämna. Det heter Toby Carvery och är som en pub men med en variant av buffé på brittisk söndagsmiddag. Det var gott och även om det fanns begränsningar i hur mycket kött man fick så blev man mer än tillräckligt mätt.

Dit kommer vi nog att åka fler gånger, fast nästa gång ska jag ta bara en förrätt så att man orkar med efterrätterna för de såg goda ut 😀

Vi kommer att lägga till i Esbjerg vid 13 imorgon och sen har vi några timmar tills vi är framme hos mina föräldrar. Ryktet går att småkusinerna är där och väntar

Nu håller vi tummarna för att det inte gungar i natt på båten så att jag och Felicia inte behöver må dåligt. Nästa gång jag skriver blir det från Sverige.


Right now we are in the car on our way to Harwich, the boat isn’t leaving until 4:45 pm but we left early to have time for lunch and also may see something on our way. Even if it’s only through the car window.

Yesterday we went for dinner in Watford to a place we have heard some people mention. It’s called Toby and it’s like a pub and a variety of buffet of British Sunday dinner. It was nice and even if you couldn’t have as much meat as you wanted it was more than enough.

We will go there again, but next time I will have a starter only to make sure I can manage a desert 😀

We will arrive at Esbjerg, Denmark about 1 pm tomorrow and then we have a few hours until reaching my parents’ house. The rumor says that our youngest cousins will be there waiting for us.

Now we are hoping for good weather so Felicia and I won’t get sick during the boat trip. Next time writing it will be from Sweden.