Categories
Diverse/Various Family

Holiday coming up

Igår åkte Felicia och jag till Watford för att fixa lite inför semestern i Sverige, några små presenter och fylla på kylskåpet.

Mat lär vi ju behöva fram tills vi åker och efter att gästerna åkt så har det liksom inte fyllt på sig själv, konstigt nog. Hittade också lite skolsaker till Felicia som behöver fyllas på innan skolan börjar igen så det är nu klart. Då kan jag och Emelie fokusera på hennes skolsaker när vi är tillbaka och innan skolan drar igång. Hon behöver ju köpa litteratur och det kan ju ta lite tid att hitta om man inte har turen att de har allt hemma i en och samma affär.

Idag har jag tvättat och plockat lite här hemma inför packningen imorgon. Vi åker på söndag förmiddag till Harwich tar båten över till Esbjerg. Vi ska ju ha vår svenska bil med oss hem för att sälja, den har dels ratten på vänster sida och sen är den för stor. Vägarna är smala, bilar parkerade på båda sidorna och när man parkerar i en parkeringsruta sticker bilen ut både back och fram.

Så roligare än så har vi det inte här just nu. Svårt att skriva när det inte händer så mycket!


Yesterday Felicia and I went to Watford to get some small gifts and other things before going to Sweden on vacation. We also needed to refill the fridge.

We will need to have some food before leaving and after our guests have left the fridge hasn’t refilled itself, strangely! Also found some school things for Felicia that she needed to have when school starts again. Now I can focus on Emelie’s things once we are back and before school starts. She needs books for school and that might take time to find if we are not lucky to find everything in the first bookstore we visit.

Today I have done laundry and done things at home before starting to pack tomorrow. We are leaving on Sunday before lunch going to Harwich to take the ferry to Esbjerg in Denmark. We are bringing our Swedish car back to Sweden to sell it, it’s not only that the steering wheel is on the left side, it’s also to big here. The roads are more narrow, cars parked on both sides and when parking in a parking lot the car sticks out both front and back.

It’s not more fun going on here right now and that makes it hard to know what to write about. resväska