Categories
Okategoriserade

Busy, busy…. ;)

Nu har vi snart fyllt vår kalender helt med besök och aktiviteter, gästerna kommer att avlösa varandra hela hösten och vi kommer att hitta på en massa saker.

Johanna har nu lämnat och åkt vidare till Leeds för att studera ekonomi där. Jag följde med henne till King’s Cross station där hennes tåg gick ifrån. Jag har bara varit i tunnelbanedelen och aldrig borta vid tågstationen. När vi kom dit pratade vi om att det är därifrån Harry Potter tar tåget till Hogwarts, och när vi stod och skulle se vilken perrong tåget gick ifrån såg vi Harry Potter 9¾ plattform. Där var även en affär men den gick vi inte in på.

HarryPotter

I måndags var jag och Johanna på German Coffee morning och det var mycket trevligt. Kul att träffa alla igen som är kvar och alla nya som har anlänt hit. Jag har nog aldrig varit på en coffee morning med så många tidigare.

På tisdagen var det dags för första engelskan efter sommaren, och min första lektion som lärare (bara varit vikarie tidigare). Vi var 24 st och höll på att dö av värmeslag eftersom rummet inte är dimensionerat för så många. Det var ungefär hälften ”gamla” och resten nya, vi fick oss en massa skratt och som vanligt avslutades med att en del av oss gick till Costa för att äta lite lunch.

…………

Now we soon have filled our calendar with visitors and activities, there will be some rotation of guests during the fall and we will do a lot of fun things.

Johanna have now left for Leeds and her studies in economy. I accompanied her to King’s Cross station where she was leaving from. I have only been in the tube station and never all the way over at the train station. When arriving at the train station we talked about that this is where Harry Potter get on the train to Hogwarts and when looking for information about Johanna’s train we saw Harry Potter 9¾ platform. They also had a shop but we didn’t go in there.

HarryPotter

This Monday Johanna and I went to the German Coffee morning and it was really nice. Fun to meet everyone, still here, again and all the new people. I don’t think I have been to one with so many attendants before.

Tuesday it was time for the first English group after summer break, and my first lesson as the teacher (just been substituting before). There were 24 participants and we almost died from heat as the room is not supposed to hold so many. The group consisted of a good mix of new and old participants. We had a lot of laughing and as usually it ended with some of us having lunch at Costa together.