Categories
Besök Diverse/Various Vivi

Effective day

Är ganska så trött och har ont i fötterna, lyckades få en blåsa under hälen (vet inte hur). Johanna och jag har varit på stan och sett Big Ben, Westminster, Downing Street, Trafalgar Square, Covent Garden, ätit fish & chips, Leicester Square, M&M World, China Town, Picadilly Circus, Regent Street, åkt dubbeldeckare, gått på Oxford Street, Victoria Secrets, fikat på St Christopher’s Place, varit inom svenska ambassaden och åkt hem igen.

Kvällen avslutades med att Peter och jag var på Misty Moon för att ta en öl/läsk med Anders och några av de andra svenskarna innan han åker hem.

Jag har dessutom hunnit lämna in alla papper på vårdcentralen så att Emelie kan bli registrerad. Kan ju vara bra om hon blir det då jag skrivit i skolpapperna att hon redan är det.

Nu blir det snart sova så att jag orkar med fler sådana här intensiva dagar.

……

I’m quite tired and my feet hurts, have managed to get a blister under the heel (have no clue how). Johanna and I have been in London and seen Big Ben, Westminster, Downing Street, Trafalgar Square, Covent Garden, eaten fish & chips, Leicester Square, M&M World, China Town, Picadilly Circus, Regent Street, riding a red London bus, Oxford Street, Victoria Secrets, had coffee at St Christopher’s Place, been to the Swedish embassy and went home again.

The evening ended at Misty Moon where Peter and I had a beer/soda with Anders and some other swedes before Anders is leaving London.

I also had time to register Emelie at Northwood Health Center. It was necessary as I wrote on the school paper that she is registered there.

Now it’s soon time to sleep so that I hopefully can handle more intense days.