Categories
Diverse/Various

I’m back!

Nu har jag haft en lång bloggpaus. Jag har helt enkelt inte haft tid att sitta med datorn på semestern utan haft en massa annat att hitta på.

Jag kommer att berätta lite om vår semester men inte allt på en gång för då somnar ni…  🙂

I fredags kom jag och tjejerna tillbaka till England igen, det var ganska så skönt att vara hemma i sitt ”eget” hus igen (eller hem kanske är bättre).

Vi hade packat ihop nästan alla Emelies saker så det blev en hel del väskor. Som tur var hade vi både EuroBonus Guld och Silver vilket gav oss extra väskor samt att jag köpte till ett extra bagage. Mormor och morfar hjälpte oss till tåget i Lund men sen skulle vi själva få av alla 7 väskor på Kastrup. Vi kan väl säga som så att det var inte bara vi som skulle gå av där, men det gick bra. Skippade det där med självincheckning av bagaget och hamnar givetvis hos en nybörjare som säger att vi bara får ha vars en väska. Upplyste henne om att kolla deras hemsida där det stod att Guld=3 väskor, Silver=2 väskor och vanligt EuroBonus=1 väska. Tur att vi var där i god tid!

När vi landade i London så saknades en väska L Vi väntade länge men tillslut så gick jag till disken där man anmälde detta. Tjejen såg då att den väskan inte blivit registrerad i London så jag skulle fylla i ett papper. Eftersom jag fortfarande inte kan mina telefonnummer skulle jag kalla på Emelie att komma med min telefon. Då har de hittat väskan på andra sidan bandet tillsammans med en hög andra väskor… Tur för jag visste inte vad som fanns i just den väskan!

Lördagen spenderade Emelie med att packa upp medan Peter och Felicia gick på fotboll. De såg Watford för första gången och fick lära sig att det finns en Lunda-påg som spelar för dem – Joel Ekstrand.

Söndagen använde vi till att möblera om ovanvåningen. Vi har bara 3 garderober i huset och när nu Emelie kom blev det för litet. Dessutom bytte vi rum men henne då vi bara behöver få plats med en säng. Vi har beställt nya garderober men då kom nästa problem, vart ska vi få plats med dem?

Det slutade med att Felicias rum möblerades om för att få in bäddsoffan där, gästrummet blev även kontor och med bara den sängen som stod på kontoret innan och gamla kontoret ska nu fungera som klädkammare. Det blev faktiskt väldigt bra, nästan bättre än innan. Nåja, det kommer att bli det när garderoberna kommer, just nu ligger alla Peters kläder i högar på golvet.

………

Now I have had a long break from writing here. I haven’t had time to sit with the computer during the leave, I have done a lot of other things.

I will tell you about our vacation but not everything at one time because then you will fall asleep… 🙂

Last Friday the girls and I came back to England and it was nice being back in our “own” house (or home is maybe better).

We had packed all of Emelie’s things more or less and the amount of luggage was enormous. As we have both EuroBonus Gold and Silver we could have extra luggage and I also booked an extra suitcase. My parents helped us on to the train in Lund but at the airport we had to get all 7 bags of by ourselves. It wasn’t just us getting off at the airport but we managed. I realized that doing check in by myself was overrated and of course ended up at a counter where the girl was new and tells us that we are only allowed to bring 1 suitcase each. Told her to check their website where it says Gold=3 bags, Silver=2 bags and Bonus=1 bag. I’m glad we were there early!

When we landed in London one bag was missing L We waited some time before I went over to the desk to report it lost. The lady at the desk then told me it hadn’t been registered in London and I had to fill a form out. As I still don’t know my numbers I had to call for Emelie to bring my phone. They had then found the bag on the other side of the baggage carousel, on the floor together with several other suitcases… Lucky as I had no clue whatsoever what I had packed in that bag!

Saturday Emelie spent by unpacking all her bags while Peter and Felicia went to Watford to watch a soccer game. They saw Watford for the first time and learnt that one of the players is from Lund – Joel Ekstrand.

Sunday was used to rearrange the second floor. We have only 3 closets here and when Emelie moved here it was too little. We also switched room with her as we don’t spend very much time in our room. We ordered some closets but realized that we didn’t have anywhere to put them.

So we ended up but rearranging Felicia’s room to fit the sofa bed into her room, the guest room now also has to house the office and one bed and the old office will be some type of walk-in closet. It became really good, actually almost better than before. Well it will be once the closets arrive, right now all Peter’s clothes are on the floor.

luggage