Categories
Diverse/Various

Walking

Igår så var jag och ”nya” Mia ute och gick tillsammans med deras hund. De bor i Northwood Hills så vi träffades i mitten och utgick därifrån. Hon visade mig en väg som jag inte gått tidigare men helt plötsligt är vi i Oxhey Woods där familjen brukar motionera. Roligt att upptäcka nytt, man har ju en förmåga att gå ”gamla” spår.

Resten av dagen fixade jag med lite administrativt för Rödebygymnasterna.

……

Yesterday the ”new” Mia and I were out walking together with their dog. They live in Northwood Hills and we met halfway and started there. She showed me a route I never had walked before but all of a sudden we are in Oxhey Woods where the family normally run. Nice to discover new things, it’s easy to just do your “old” routines.

The rest of the day I was doing administrative things for our old team gym association.