Categories
Diverse/Various

Dog sitting

I helgen har vi passat Molly, en labrador som tillhör ett svenskt par här i Northwood. Hon är hur snäll som helst men tyckte nog att vi var taskiga som inte gick hem henne, vi var ju ute och gick och hon visade tydligt vägen hemåt.

När jag var uppe i natt på toa så blev hon så glad att vi äntligen vaknade att hon slickade mig och for runt. När klockan är 4:30 är jag inte intresserad av att gå upp så jag sa bara till henne att gå och lägga sig. Hon gick in till Emelie som började prata med henne och då visste hon inte till sig så glad hon blev. De somnade om båda två men vid 7 kom Emelie in och frågade hur hon skulle göra för Molly ville inte sova… Prata inte med henne utan ignorera henne och säg till henne att gå och lägga sig 😀

Hon hade rena lyxen imorse då Peter skulle iväg och gav henne frukost innan han åkte. När jag sen gick upp så fick hon frukost igen och jag fattade inte hur maten kunde vara slut då det skulle räcka till kvällen. Molly avslöjade i alla fall inget!
…………
This weekend we have been dog-sitting Molly, a Labrador belonging to another Swedish family here in Northwood. She is very sweet and easy to have but didn’t like that we didn’t take her home, we were out walking and she showed us the way home and still we didn’t get it.

When I had to go to the bathroom last night she got so happy I was awake and licked me and started running around. When it’s 4:30 am I’m not interested going out of bed and told her to lay down. She went to Emelie’s room, who started to talk to her and she was in heaven. Well they went back to sleep again but at 7 am Emelie came and asked what to do because Molly didn’t want to sleep anymore…. Don’t talk to her and just ignore her and tell her to lay down 😀

Molly was in heaven this morning as Peter gave her breakfast before he left. When I woke up I gave her again and couldn’t understand why the food wasn’t enough for the evening meal. Molly didn’t tell!