Categories
Besök

Heathrow & Swedish get-together

Vissa var lite trötta igår och sov längre (några länge…) och båda löparna såg lite stela ut. När barnen och Peter gått så började jag sortera bland Emelies smycken. Hon har ännu inte packat upp dem och allt låg halvsorterat i påsar. Nu har jag i alla fall delat upp det lite och det blir lättare för henne att sortera bort det hon inte ska ha längre.

När Johan och Walle så småningom vaknade till liv så åt jag min andra frukost för att hålla dem sällskap. Vi satt och pratade en stund innan det var dags för dem att packa ihop sig och vi skulle åka, Walle ville åka förbi Tesco innan hemresa för att dels handla Lemsip (mot förkylning) men även se hur butiken ser ut. Eftersom han är i branschen själv.

Efter det körde jag dem till Heathrow eftersom båda skulle hem till sina familjer. Det var lugnt dit med trafik som flöt men av någon konstig anledning var det lite köer på väg hem. Väl hemma så bäddade jag av och in med allt i tvättmaskinen eftersom det ska bäddas på igen för besökare som kommer på onsdag och stannar en natt.

På kvällen var vi hemma hos Mia och Charlie som hade bjudit alla svenskarna (från basen) på mat och umgänge. Det var trevligt att träffas och vi träffas ju inte så ofta, alla är upptagna med sina liv. Vi fick ost&skinkpaj, tacospaj, sallad, äpplepaj och vaniljsås. Tyvärr kunde vi inte stanna så länge eftersom tjejerna behövde komma i säng i hyfsad tid.

……………

Some were a bit tired yesterday and slept longer than usually (some even longer…) and both runners looked a little stele. Once the kids and Peter had left I started to sort Emelie’s jewelry. She hasn’t unpacked them yet and they were unsorted in plastic bags. Now I have sorted them and it will be easier for her to go through it and throw what she doesn’t want any more.

When Johan and Peter finally were awake I had my second breakfast to keep them company. We chatted before it was time for them to get ready to leave. Peter wanted to go to Tesco to both get some Lemsip as well as see the store as he is in the business himself.

I took them to Heathrow so that they could get back home to the families. The traffic going there was good but for some reason it was a bit of traffic stocking on the way home. Back home I changed the bed linen as we are having new guests arriving on Wednesday for just one nights stay.

In the evening we went to Mia and Charlie who had invited all the Swedes (from base) for food and company. It was really nice meeting everyone as we don’t see that much of each other, everyone is busy with their lives. We had Quiche Lorraine, Taco Pie, salad, apple pie and custard. Sadly we couldn’t stay very long as I want the girls to get into bed in time.

Lemsip-Max-All-In-One-Lemon-10666The picture is borrowed from: http://www.chemistdirect.co.uk/