Categories
Besök

Johan & London

I torsdags kväll kom Johan hit, han, Walle och Peter skulle springa London halvmaraton. Tyvärr var det så att de som har adress i England lottades till en eventuell plats vilket innebar att Peter fick ingen plats men de andra. Nåja, Johan är tydligen inte så vansinnigt sugen på att springa för han gav sin plats till Peter 😀

Fredagen åkte i alla fall Johan och jag in till London för att han skulle få se lite av London och kunna handla lite presenter till barnen. Familjen fick inte följa med denna gång då Camilla jobbar denna helg och barnen har simtävlingar. Vi gick och gick och gick – åt lite lunch, shoppade, fikade – gick lite till. Peter och Emelie kom sen in till stan för att möta upp medan Felicia skulle på ”sleep over” party.

Vi åkte till Wembley Park för att äta på Frankie & Benny’s vilket uppskattades av alla och Felicia var avis.

Det blev en lång dag för Johan och mig då vi lämnade huset vid 9:30 och var hemma igen 21:30. Men en trevlig dag hade vi.

….

Johan came Thursday evening as he, Peter and another friend were supposed to run London Half marathon. Now contenders from abroad got a starting number and those with an address in UK were drawn and he didn’t get a start. Well Johan doesn’t seem to be very keen on running because he gave his start to Peter 😀

Johan and I spent Friday in London so that he could see London and also get some gifts for the kids. The family didn’t come along this time as his wife had to work and the kids had swimming contests. We walked and walked and walked – had some lunch, shopping and then some coffee – walked a little more. Peter and Emelie joined us in London while Felicia went to a sleep over party.

We went to Wembley later for dinner at Frankie & Benny’s which was appreciated by everyone and Felicia was a bit jealous.

Johan and I had a long day as we left the house around 9:30 am and back home at 9:30 pm. But we had a very nice day!