Categories
Besök Diverse/Various Peter

Royal Parks Foundation Half Marathon

Peter och Walle sprang ett halvt maraton och var mycket nöjda med sina tider och prestationer. Även om halvmaran var lite längre än de brukar vara, vilket gjorde dem lite upprörda. Johan var med som moralisk support men sprang även han senare på dagen med Emelie.

När killarna kom hem så skulle de firas med att gå till puben men innan alla var klara så var det dags för middag vilket vi trodde att vi skulle äta på puben men det var fullt. Vi missade att England spelade så det var inga bord kvar så vi gick vidare till Ask. Flickorna fick bestämma då de var vrålhungriga och killarna hade beställt öl på puben innan de fick läget klart för sig.

Alla var i alla fall nöjda med maten så det var lugnt. Jag och tjejerna gick hem innan eftersom det var skola dagen efter.

……

Peter and Peter ran a half marathon and were very happy with their times and performances. Even if this half marathon was a little bit longer than normally, which made them a little upset. Johan was supporting them morally and did some running himself later during the day with Emelie.

When the guys were back home their performances needed to be celebrated at the pub, but until everyone was ready it was dinner time. We decided to eat at the pub but missed that England was playing so there were no tables and we had to go to Ask to eat instead. The girls decided as they were starving and the men had ordered a beer at the pub which took some time to finish.

We were all happy with the food anyway. I and the girls left a little earlier as they had school the day after.