Categories
Diverse/Various

Trafalgar Night & Diwali

Idag är Peter iväg på middag på mässen för att fira Trafalgar. Jag och tjejerna passade på att åka till Watford för att gå lite i affärer och gå och äta. Jag hade tänkt att titta på en kappa som står emot vatten så att jag kan ha den när det regnar. Vi kom aldrig så långt men mysigt hade vi.

Tanken var att vi skulle äta på Nando’s men där var fullt så vi gick till Zizzi, vi har varit på Zizzi i Pinner ett par gånger och alltid varit nöjda. Idag var maten OK men inte så god som i Pinner.

När vi kom hem smällde det runt om och det smäller fortfarande. Hinduerna firar Diwali vilket är deras nyår så jag ska väl vara tacksam om det inte smäller hela natten.
…………
Today Peter is at NOM for Trafalgar Night. The girls and I decided to go to Watford for some shopping and to eat. I was planning to look for a waterproof jacket but ended up not doing it. Still we had a great evening.

We wanted to eat at Nando’s but it was crowded and we couldn’t get a table and went to Zizzi instead. We have enjoyed Zizzi in Pinner a few times and always been happy with the food, this time the food wasn’t as good.

When arriving home there were fireworks going off in the neighborhood. The Hindus are celebrating Diwali – their new year so we should probably be happy its not going of fireworks the entire night.