Categories
Okategoriserade

Wales

Just nu är vi på väg till Wales och första stoppet är Swansea. Vi ska bo där i två nätter för att sen köra vidare norrut längs med kusten. När vi är i Swansea ska vi utforska södra Wales men vi har ännu inte bestämt exakt vad.

Efter dessa två nätter ska vi då köra längs med kusten och sova i Llandudno som ligger i norra Wales. Där stannar vi bara en natt så vi hinner inte se allt men ska försöka att se så mycket som möjligt.

Vi kör hemåt på torsdagen men ska stanna och övernatta i Stratford-upon-Avon, Shakespeares hemstad. Vi hoppas på att hinna se både teatern och lite av staden. Sista stoppet blir Oxford men det är bara över dagen då vi kommer hem på fredagen.

Så nu kommer här vara tyst ett par dagar troligen då jag inte kommer hinna eller orka skriva medan vi är iväg.
…….
Right now we are on our way to Wales and the first stop is Swansea. We will stay two nights there before heading north along the coast. When in Swansea we are going to discover south Wales but haven’t decided what yet.

After this two nights we will drive along the coast and stay in Llandudno which is situated in northern Wales. We are just staying there one night so we won’t be able to see everything but will try to see as much as possible.

We are heading towards home again on Thursday but will stop and stay in Stratford-upon-Avon, Shakespeare’s hometown. We hope to see the theater as well as the town. The last stop will be Oxford but only over the day as we will be back home on Friday.

So it will be a bit quite here for a few days as I probably won’t have time to write while we are away.