Categories
Diverse/Various

Enchanted Woodlands

Igår skulle vi alla åka till Syon Park där de under 3 veckor har ett förtrollad skogslandskap. Det är parken som tillhör Hertigen av Northumberlands London hus.

De hade belyst träden på olika sätt och med olika färger, på vissa ställen hade de även ljudeffekter och olika detaljer. Det var inte bara för barn utan trevligt även för vuxna. Det var en runda på 3 km, lite lerigt på vissa ställen eftersom det regnat hela dagen och som tur var inte allt för blött och kallt.

Vi provade även britisk glögg, inte så söt som svensk och inte heller så smakrik men helt OK. Vi valde den alkoholfria varianten eftersom vi skulle köra hem också så nästa gång får vi ta den med alkohol och se om den är bättre.

Tyvärr kunde inte barnen följa med eftersom de kände att de inte var klara med sitt skolarbete. De lägger ner mycket tid på sin skola och sköter den utan tjat.

english

Yesterday we all were going to Syon Park were they during 3 weeks have an enchanted woodland. It’s in the park that belongs to the London resident for the Duke of Northumberland.

They had lighted up the threes in different ways and also with different colors, at some places they also had sound effects and other details. It was not only for the children, even as adults you enjoyed it. It was about a 3 km walk, a bit muddy at some places as it had been raining all day but luckily it wasn’t to wet or cold.

We also tried mulled wine, not as sweet as the Swedish and also not so spicy but OK. We chose the non-alcohol one as we were driving back home but next time we will try the one with alcohol and see if that is more tasty.

Sadly the girls didn’t join us as they felt that they couldn’t due to schoolwork they had been working with the entire day. They put a lot of time and effort in to their school work and handling it without any nagging from us.