Categories
Besök Family

Hamleys

Igår kom min bror med familj, vi var så trevliga att vi lämnade dem själva 😉 Peter åkte på bjudning hos en fransk kollega medan jag gick på föräldramöte – ni hör hur rättvist det är här ;D

Imorse hade vi lovat deras tjejer att de skulle få åka dubbeldäckare och få sitta där uppe så vi tog bussen från Northwood till Northwood Hills för att sedan ta tunnelbanan därifrån. Vi hade nämligen också lovat dem att vi skulle åka till en stooor leksaksaffär – Hamleys.

Det regnade givetvis när vi gick till bussen och vi vuxna önskade ett tag att vi också hade haft fullt regnställ med jacka och byxa. När vi kom till tunnelbanan hade det slutat och resten av dagen var det inget regn och t.o.m solen tittade fram.

Vi hade lovat mina tjejer att vi skulle möta dem vid skolan när de slutade och vi hann precis, det tar längre tid i stan än vad man tror. Vi gick hem och sen tog vi det lugnt till Emelie, Felicia och Susanne skulle åka in till London igen för att gå The Jack the Ripper Tour. Vi andra nattade den minsta och sen hade vi lite ostbricka. Nu väntar vi på att de andra så småningom ska komma hem.

Jag ska gå och lägga mig tidigt då jag känner att jag har något på gång – hostar, kli i halsen och känner mig tjock i halsen. Jag har liksom inte tid (och framför allt inte lust att vara sjuk).
……………..
Yesterday my brother and his family came and we left 😉 Peter went to a party at his French colleague and I went to parents meeting at Felicia’s school.

This morning we had promised my nieces to go by London bus and that they could sit upstairs, so we took the bus from Northwood to Northwood Hills and thereafter the tube to London. We had also promised them to go to a BIG toy store – Hamleys.

Of course it rained when we walked to the bus and us adults wished we had had a full rainsuit with jacket and trousers. It stopped when we arrived in Northwood Hill and for the rest of the day we didn’t have any rain and even saw the sun.

We had promised Emelie and Felicia to meet them at school when they had finished and just made it. Going to London takes longer than one thinks. We walked home and didn’t do anything before Emelie, Felicia and Susanne had to go back in to London to do The Jack the Ripper Tour. We who were left at home put the youngest one in bed and then had a cheeseboard. Now we are waiting for the others to come back home.

I won’t be late as it feels as I’m coming down with something – caughing, throat itching and feeling thick. I don’t have time to get sick (and don’t feel like it either).