Categories
Diverse/Various

TV show

Idag var vi på inspelning av Skavlan, de spelar in några av sina program här i London för att kunna attrahera internationella kändisar. Inspelningen var i ITV-huset, ligger inte så långt ifrån London Eye på södra sidan av Themsen.

Vi åkte in tidigare så att vi skulle hinna äta något innan det började eftersom vi skulle vara hemma först vid åtta på kvällen. Vi hittade en pub som vi gick in på, tänkte att fish and chips finns ju alltid. Nu var det ingen som valde att det utan vi tog lite olika, sammantaget kan man säga att ingen blev besviken och mycket mat fick vi.

Vi visste att Mia och Anna skulle på inspelningen också men när vi står i kön var det ytterligare svenskar som vi kände. Ja alla som var i kön var ju antingen svenskar eller norrmän!

Vi fick lite instruktioner innan och det var bara några korta omtagningar men för övrigt var det som när man sitter hemma och tittar på programmet. Kvällen gäster var Boris Becker, Caitlin Moran (författare bl.a), Pewdiepie (youtubare) och Bryan Ferry. Roligast att lyssna på var Boris Becker och Caitlin Moran, de skojade och kom med roliga kommentarer. Hoppas att det märks sen när programmet sänds.

Vi åkte sen hem och nu sitter vi bara i soffan och TV är på.
………..

Today we went to a TV show recording of a Swedish talk show Skavlan, they are recording some programs here in London to attract some international celebrities. The recording was in the ITV building which isn’t far from London Eye on the south side of Thames.

We went in earlier as we wanted to get something to eat before the show started as we wouldn’t be home until later in the evening. We found a pub and thought we can always get a fish and chips. No-one got that and we all got different things, to sum it up we were all satisfied and we got a lot of food.

We knew that 2 other Swedes were going to be there but we also met 2 other Swedes we know. Well everyone in line to get in were Swedish or Norwegian!

We had some instructions before it started and there were only a few retakes but otherwise it was just like the show you see on TV. Tonight’s guests were Boris Becker (tennis player), Caitlin Moran (British writer), Pewdiepie (YouTube) and Bryan Ferry (artist). Most fun were Boris Becker and Caitlin Moran, they had fun comments and joked. Hopefully that will show when the air the show.

We then went home and are now all sitting in the sofa and watching TV.
LunchSkavlan