Categories
Besök Emelie Felicia

Zombie race

I helgen hade vi besök av vänner från Rödeby, de sov här 2 nätter men var bara en dag i London. De kom på fredagskvällen ganska så sent och åkte vidare till Leeds på söndagsförmiddagen.

Peter och tjejerna skulle iväg på Zombie race på morgonen på lördagen så de gav sig av strax innan halv nio. Vi andra gjorde oss iordning för att åka in till London, där vi skulle ha lite sightseeing och även möta upp deras dotter som kom ner från Leeds. Vi såg Buckingham Palace och när vi kom ner till Horse Guard så var det precis vaktbyte och det var kul att se, inte heller jag har sett detta innan. Vi hann även med att se Big Ben, Westminster, Downing Street, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden, M&MWorld, åt fish&chips, åkte dubbeldäckare, Tower of London, Londons äldsta te-butik, Londons äldsta pub för att avsluta med middag ute i Wembley eftersom det var otroligt mycket folk i London.

Våra gäster åkte sen vidare till Leeds på söndagen och vi tog det bara lugnt, förberedde inför skolan och tränade.
…………………
This weekend we had visitors from Rodeby, they stayed 2 nights but spent only one day in London. They arrived Friday evening rather late and left again on Sunday morning.

Peter and the girls were off to a Zombie race Saturday morning and left shortly before 8:30. The rest of us got ready to go to London where we were going to meet up with their daughter coming down from Leeds and have some sightseeing. We saw Buckingham Palace and when arriving at Horse Guard there were a change of guards which was nice to see as I have never seen it before. We also saw Big Ben, Westminster, Downing Street, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden, had fish&chips for lunch, took a London bus (double decker), Tower of London, the oldest tea shop in London, the oldest pub in London and finished off by having dinner at Wembley as London was really crowded.

Our guest left for Leeds on Sunday morning and the rest of the day we didn’t do much, the girls prepared for school and we did some training.

zombie_1

zombie_2