Categories
Diverse/Various Family

Emotional exhaustion

Helgen som gick åkte vi till Sverige, inte för att fira jul med våra familjer utan för att ta ett sista farväl av Peters faster som hastigt gick bort för några veckor sedan. Det var en tung dag och jobbig begravning även om den var väldigt fin, leenden mellan tårarna när prästen pratade om henne. Hon kommer att saknas oss enormt men vi har hennes minne varmt bevarat i våra hjärtan.

Lördagen åkte vi in till stan för att passa på att fixa lite julmat till England innan det var dags att åka hem till Peters föräldrar. Vi skulle gå ut och äta på kvällen tillsammans med dem, Peters syster och hennes familj samt fasterns man. Vi hade en trevlig kväll och det var skönt att få träffas igen utan att vara helt dränerad på ork efter en begravning.

Vi flög hem igen på söndagen så det var en kort och intensiv helg.

Här i London är det kallt men soligt. Felicia tycker att nu kan regnet komma eftersom det ligger runt 0 grader och det innebär att det i så fall blir snö. Jag längtar väl inte precis efter det eftersom då kommer London att stå still enligt alla rykten och så färdig är jag inte inför julen.

Felicia bakade lussebullar igår och idag ska jag göra en sats till så att Peter kan ta med sig till jobbet imorgon när de har sista mötet för året. Annars blir det till att handla, städa och träna idag.

english

This weekend we went to Sweden, not to celebrate Christmas with our families but to say farewell to Peter’s aunt who died suddenly a few weeks ago. It was an emotional day and the funeral was exhausting even if it was a beautiful ceremony, smiles between the tears when the priest talked about her. She will be dearly missed but we will keep her alive in our memory and heart.

Saturday we took the opportunity to go to town (Lund) to get some Swedish Christmas food for England before it was time to go to Peter’s parents. We were having dinner out together with them, Peter’s sister and her family as well as the husband of the aunt. We had a nice evening and it was nice to meet again when not so exhausted as after the funeral.

Sunday we left for London again and the weekend was intense and short.

Here in London it’s cold but sunny. Felicia would like it to start to rain as the temperature is around 0 degrees and that would mean snow. I’m not looking forward to that as the rumors states that London will be standing still and I am not that ready for Christmas.

Felicia made Lucia buns yesterday and I will do some more today so that Peter can bring to work tomorrow for the last meeting this year. The rest of the day I will have to do some grocery shopping, cleaning and work out.

Begravning