Categories
Diverse/Various

VS and Wagamama

Igår var det barnens sista dag i skolan för denna termin. Peter var ledig och vi skulle alla in till stan för att fixa det sista med julklappar. Peter och jag åkte lite innan för att tjejerna inte skulle behöva följa med in i herrbutiker, vi fick handlat Peters presenter och gick sen för att fika medan vi väntade.

Tjejerna hade presentkort på Victoria’s Secret som gick ut igår så de ville dit och se hur mycket det var. Dessa presentkort delades ut i november och var laddade med lite olika summor, de fick dem av en kompis som inte skulle hinna använda dem innan de gick ut. Det var bara £10 men det räckte till en ny mist i alla fall.

Sen skulle vi leta rätt på Peter som vägrade följa med till VS utan gick för att ta en öl istället. Vi gick till St. Christopher’s Place eftersom jag gav honom vägbeskrivningen dit men där var han inte. Tog lite tid innan vi hittade honom men så småningom. Skulle sen prova en ny restaurang som vi blivit rekommenderade men den fanns inte på den adressen som Google sa, den adressen höll på att renoveras så vi gick tillbaka till Wagamama som vi passerat på vägen dit.

Vi har aldrig varit på Wagamama och blev glatt överraskade, maten var god och servicen bra. Lokalen var lite så där då ljudisoleringen kunde ha varit bättre, blev ganska så högljutt där. På väg till Baker Street så gick vi bort oss lite, ingen tittade egentligen vart vi gick utan vi gick och pratade och svängde där vi trodde att vi skulle svänga. Haha, vi hamnade dock i ett område som såg intressant ut då det var mycket mellanöstern restauranger där. Vi får gå tillbaka en annan gång!

Idag har flickorna fått sova ut och njuta av sin första jullovsdag. Annars är det inget planerat idag, Peter sitter just nu och tittar på längdskidåkning på TV.

english

Yesterday it was the last day in school for this term for the girls. Peter was off from work and we were all going in to London to get the last Christmas gifts fixed. Peter and I left a little earlier so that the girls wouldn’t have to join us getting clothes for Peter, when we were done we went for a coffee while waiting for the girls to get in to town.

The girls had got gift cards at Victoria’s Secret that expired yesterday and wanted to see how much is was. This gift cards were handed out during November and was charged with different amounts, they got it from a friend who wouldn’t be able to use them before they expired. It was only £10 but it was enough for a mist at least.

We had to find Peter who refused to come along to VS and went for a beer instead. We went to St Christopher’s place as I had given him the directions there but couldn’t find him there. Took some time to find him but eventually we did. We were about to try a new restaurant we had been recommended but there was none at the address found on Google, that address were undergoing some restauration so we turned back to Wagamama which we had passed on our way there.

We have never been to Wagamama and were positively surprised, the food was nice and the service was great. The restaurant was a little too loud and could have been improved. On our way back to Baker Street we talked and turned randomly but somewhere along the way we must have taken a wrong turn as we all of a sudden found ourselves in an area we never had been to before. There were a lot of Middle East restaurants and smelled fantastic. We have to go back another time!

The girls have had a real sleep in on their first day of Christmas break. We have no plans for today and Peter is watching the cross-country ski cross on TV as I’m writing this.