Categories
Diverse/Various

Oxford

Idag åkte jag och Mia till Oxford för att träffa en familj (eller rättare sagt frun) som bor där men som också är utsänd av samma Sverige. Det tar inte så lång tid att köra till Oxford och det var väl egentligen bara när vi närmade oss som det blev lite mer trafik, men 1-1,5 timme tar det ungefär att köra dit.

Vi tittade på deras hus, fikade, gick en lång runda, tittade på Oxford och avslutade med en sen lunch på en mysig restaurang där vi kunde ta med oss hundarna in. Det var som ett orangeri med rustik inredning och fantastisk mat. Efter det åkte vi tillbaka till Northwood.

Eftersom det inte ligger så långt bort kommer jag att åka tillbaka med familjen när det blir lite varmare igen.

032315_1125_CanadianRec1.jpg

Today Mia and I went to Oxford to see a family (or rather the wife) who lives there but is working for the same employer as us. It doesn’t take that long to drive to there and it was just outside Oxford the traffic started to get a bit crowded.

We looked at their house, had some “fika“, took a long walk, saw Oxford and finished it of with a late lunch at a very cosy restaurant where you could take the dogs with you inside. It was like a greenhouse with some rustic interior and fantastic food.

As Oxford isn’t more than 1-1,5 hour drive away I will go there again when the weather is warmer and then take the family along as well.