Categories
Diverse/Various

Portobello Road

Jag, Mia, Hester och Imca bestämde oss för att vi skulle åka till Portobello Rd i Notting Hill. Den stora kommersen är på lördagar med det var ändå en del öppet och lagom med folk. Den är känd för sin marknad och lokala butiker och man försöker att inte ha de stora kedjorna denna gata.

Det var isande kallt och vi var nöjda efter ett par timmar då vi avslutade med lunch innan vi åkte hem och värmde upp oss.

Mia, Hester, Imca and I decided to go to Portobello Rd in Notting Hill. The busy day is Saturdays but there were a lot open and the amount of people was enough. Portobello Rd is famous for its market and local shops and they try not to let the big chains establish on this street.

It was freezing cold and we were happy after a few hours and then had some lunch before going home to thaw.