Categories
Diverse/Various

Borough Market

När jag var på Southwark Cathedral och sen på Borough Market förstod jag att det var flera damer från basen som aldrig varit där. Eftersom jag lovat Mia att vi skulle åka dit en dag bjöd jag in även andra. Vi blev inte så många men vi hade en trevlig tur.

Mia och jag stannade och lunch där innan vi åkte hem igen medan de andra gick vidare. Jag behövde komma hem i tid då jag skulle ha bokklubben här på kvällen.

When I was at the Southwark Cathedral and later Borough Market I understood that some of the NATO-wives had never been there. As I had promised Mia to go there I invited even the others to come along. We were only a few but we had a nice trip.

Mia and I stayed and had lunch there before going back to Northwood but the others headed to other places. I needed to get back home in time as I was hosting the book club in the evening.