Categories
Diverse/Various

Friday the 13th

Fredagen den 13e och familjen Svensson kommer flygande. De var här förra året också på sportlovet och Evelina ville spendera sin födelsedag i London i år igen. De kom redan på eftermiddagen och Evelina och jag åkte och hämtade Felicia i skolan medan Helen och Henke drack en kopp kaffe.

Vi har en massa inplanerat innan de lämnar oss och vi börjar med en guidad pubtur för oss vuxna.

Friday the 13th and the Svensson family flies in to London in the afternoon. They were here last year as well and Evelina wanted to spend her birthday in London this year as well. Once they arrived I served Helen and Henke some coffee and then Evelina and I went to school to pick up Felicia and Emelie.

We have a lot planned before the go again and to start with we have a guided pub tour.