Categories
Diverse/Various

Movie in the afternoon

Idag var det dags att gå på bio och se film nummer 2, vi såg ju första för två veckor sedan, The Second Best Exotic Marigold Hotel. Det är en brittisk film med fantastiska skådespelare i – Maggie Smith & Judi Dench för att nämna några.

Man hade kunnat se denna utan att ha sett första filmen men handlingen blev tydligare när man sett båda. Skratt och tårar och mycket brittisk!!! Helt klart värd att se.

English

Today it was time for movie number 2, we did see the first one two weeks ago, The Second Best Exotic Marigold Hotel. It’s a British movie with fantastic actors in it – Maggie Smith and Judi Dench to mention two.

You could have seen this one without seeing the first one but it became clearer when seeing both. Laughter and tears and very British!!! Worth seeing.