Categories
Diverse/Various

Neighbours & birthday

Det är Evelinas födelsedag och vi sjunger för henne innan det blir frukost.

Henke skulle på rugby på eftermiddagen, vi tjejer åt lunch på Shaketastic och sen åkte Felicia, Emelie, Helen och Evelina in till stan för att shoppa, äta middag och gå på bio.

Peter och jag hade bjudit in våra grannar (äntligen) på en bit mat. Det där med bara en drink lärde vi oss förra gången.

Vi hade inga problem att få in hans rullstol genom ytterdörren vilket vi hade varit lite oroliga för då den går inåt och alltså inte kan öppnas helt. Allt funkade bra tills han behövde gå på toaletten, då upptäckte de att vi inte hade samma toalett nere som de och vår är absolut inte handikappvänlig. Nåja, frun löste det och vi kunde fortsätta ha en trevlig kväll. När Eve och Derek sen tackade för sig kom de andra hem från stan och alla verkade ha haft en trevlig kväll.

It is Evelina’s birthday and we sing for her before we have breakfast.

Henke was going to rugby in the afternoon, we girls had lunch at Shaketastic and then Felicia, Emelie, Helen and Evelina went to town to shop, have dinner and see a movie.

Peter and I had invited our neighbours (finally) for some dinner. Just having an early evening drink was something we learned last time.

There was no problem with getting his wheelchair through the door which we worried a bit about as the door opens inwards and can’t be open fully. Everything worked fine until he needed to use the bathroom and we realised that our downstairs loo isn’t made for wheelchairs. Well his wife solved the problem and we could continue enjoying a nice evening. Once they were leaving the others came back home. It seems we all had a nice evening.