Categories
Diverse/Various

Greenwich

Idag åkte jag, Peter, Mia, Leif, Mia och Charlie till Greenwich. Mia och Leif är här på besök och hon ville köpa en väska från en lokal designer som bara finns där. Männen gick direkt för att vara kulturella (lokala puben) medan vi tittade på väska och sen gick igenom marknaden innan vi anslöt.

När vi suttit på den lokala puben en stund åkte vi tillbaka in till stan för att äta lunch på Gordon’s Wine bar. Goda ostar, Jamón skinka, bröd och gott vin stod som vanligt på menyn. Eftersom vädret var så fint var det fullt både inne och ute och vi fick bara ett ståbord. Vi gick sen vidare till en närliggande pub där vi kunde sitta och prata. Vi hann även med lite mer shopping innan vi åkte hem till Mia och Charlie och åt middag. En härlig dag utan måsten eller tider att passa.

English

Today I, Peter, Mia, Charlie, Leif and Mia went to Greenwich. Mia and Leif are here visiting and she wanted to get a bag from a local designer that has her shop in Greenwich. The men said they were going to be cultural (the local pub) while we went to the shop and then walked through the market before joining them.

After a while at the local pub we went back to London to have lunch at Gordon’s Wine bar. Nice cheeses, ham, bread and pleasant wine was as usual on the menu. As the weather was so nice it was full both inside and outside at Gordon’s and we only got a table to stand at. After finishing the food we went to a nearby pub where we could sit down and talk, we also did some more shopping before heading home to Mia and Charlie for dinner. A lovely day without any “have to” or time to meet.