Categories
Diverse/Various

Easter Monday

Idag så skulle Peter, Felicia, svärföräldrarna och systerdottern på fotboll och jag passade på att åka in till London för att träffa en arbetskamrat som var i London med sin familj. Vi åt lunch ihop på Paxton Head nära Knightsbridge innan vi promenerade ner till Buckingham Palace där vi skildes åt. De skulle vidare till London Eye och Big Ben medan jag tog tunnelbanan hemåt igen.

Vädret idag var helt fantastiskt och medan jag väntade på tunnelbanan på väg in till stan så fick jag vänta i cirka 10 minuter och det var riktigt varmt i solen och den värmde gott i ansiktet.

På kvällen nu har vi varit ute och ätit och när vi kom hem ville alla 3 tjejerna åka till Shaketastic för efterrätt. Nu sitter alla i soffan och är alldeles för mätta och snart blir det nog dags för att sova också.

English

Today Peter, Felicia, parents-in-law and niece went to Watford to see them play football and in the meantime I went to town to see a colleague who was in London with her family. We had lunch together at Paxton Head near Knightsbridge before we walked over to Buckingham Palace were we parted. They were going to see London Eye and Big Ben and I took the tube back home.

The weather today have been fantastic and while I waited for the tube going to town I had to wait about 10 minutes and it was really warm and the feeling in the face was great.

This evening we went out to have dinner and when we came back home all 3 girls wanted to go to Shaketastic for dessert. Now everyone is laying in the sofa to full to move and I don’t think it takes long before people start hitting the bed.