Categories
Diverse/Various

Easter Saturday

I somras träffade vi ett svenskt par som flyttat hit själva, vi har hållt kontakten sedan dess men det har märkligt nog inte blivit av att vi träffats förutom den gång vi sprang på varandra på inspelningen av Skavlan =)

Men nu äntligen skulle vi ses och vi valde att gå till La Perla som är en mexikansk restaurang som ligger i Covent Garden. Vi hade en trevlig kväll även om den blev lite kortare än vi kanske tänkt oss då Felicia blev dålig så vi fick åka hem.

Nu ska vi bara se hur lång tid det tar till nästa gång vi får till det och träffas.

English

Last summer we met another Swedish couple who has moved here on their own, we have kept in touch ever since but never made it to meet again. Except for the time when we ran into each other at the recording of a Swedish talk-show.

But now finally we were going to meet and had chosen to meet at La Perla, a Mexican restaurant in Covent Garden. We had a nice evening even if it came shorter than planned as Felicia fell ill during the evening.

Now let’s see how long it takes until next time we meet.