Categories
Diverse/Various

Kew Garden in spring

Det har kommit hit några nya svenska familjer och jag och Mia följde med Ulrika och hennes Kajsa till Kew Garden på vårens varmaste dag. Våren i år har inte varit lika fin som förra året och vi har inte alls haft det lika varmt. Men idag så… =)

Eftersom jag var där sist när det var november så såg det lite annorlunda ut med alla blommor och träd som blommade. Vi var även inne i det exotiska växthuset som har växter från olika delar av världen, spännande. Vi åt lunch där och gick och pratade och bara var. På vägen hem så delade vi på oss då Kajsa ville göra några saker till och Mia och jag hade tider att passa när vi skulle var hemma.

English

We have got a few new Swedish families and Mia and I went with Ulrika and her Kajsa to Kew Garden on the warmest day of spring. The spring hasn’t been as nice this year as last and we haven’t had the warm weather we experienced then. But today… =)

As I haven’t been there since November it looked a little different with all the flowers and threes blooming. We also went into the exotic greenhouse that contains of plants from different parts of the world, exiting. We had lunch and just talked the day away. Going home we had to split as Kajsa wanted to stay and Mia and I needed to be home at a certain time.

13 148 1