Categories
Diverse/Various

San Diego visitors

Vi fick besök från USA och det var ett kort men intensivt besök. Eftersom de kom på torsdagskväll och skulle åka igen på söndagen var det inte så mycket vi hann med. Men de åkte i till London och fick se lite av vad staden har att bjuda på och på lördagen åkte vi till Windsor Castle.

Vi har ju aldrig varit inne på slottet och blev väldigt imponerade av hur fantastiskt det är. Våra biljetter räcker ett år så vi kommer att åka tillbaka igen för att se det igen.

English

We had visitors from US and it was a short but intense visit. As they arrived on Thursday evening and were leaving again on Sunday we didn’t have time to do very much. But they went in to London and saw some of it and on Saturday we went to Windsor and saw the castle.

We have never been inside but were impressed of how fantastic it was. Our tickets will last for a year and we will go back again to see it.