Categories
Diverse/Various

Visitors

Tidigare i veckan hade Peter besök från Högkvarteret och i tisdagskväll skulle vi ut och äta tillsammans med alla svenskar här i Northwood. Vi gick till Ask eftersom de enkelt kan servera ett sällskap på 20 personer och de har god mat som passar alla.

Svärföräldrar och alla barnen hade först varit i stan och sen till Wembley för att äta.

Dagen efter kom personalhandläggaren till oss för att vi skulle prata lite skola, ja det blev lite annat också och 2 timmar gick fort. Innan vi skiljdes åt så visade jag henne vart barnens skola ligger och även den vårdcentral som vi använder oss av.

Direkt när jag kom hem var det dags att köra svärföräldrarna och Vilma till Heathrow då de skulle åka hem igen. När jag lämnat dem så kände jag för att hitta på något med tjejerna innan nya gäster skulle komma. Vi tog en liten utflykt till Uxbridge, Emelie hittade äntligen sin vårkappa (Felicia fick då också en eftersom hon ärvde Emelies).

Idag så kommer våra förre detta grannar från San Diego på besök, de har åkt runt lite i England ett par dagar och ska nu se London. Får se hur mycket vi hinner då de nog bara har 2 dagar här, de skulle åka hem igen på söndag och jag vet inte vilken tid. Ovan på det så har vi fått mail om att Metropolitan line är stängd även denna helg, märkligt att man har det två helger i rad.

English

Earlier this week Peter had visitors from Headquarter back home and Tuesday night we were all going for dinner. We went to Ask as they easily can host a group of 20 and they have food that suits everyone.

Parents-in-law and all the children first went to London and then to Wembley for dinner.

The day after one of the HR administrator came over to talk about school and some other things as well and the 2 hours passed quickly. Before we said bye I took here for a ride to see the school our girls go to and also the Health Care Centre we use.

As soon as I was back I had to take parents-in-law and Vilma to Heathrow as they were heading home again. When I came back home I wanted to do something with the girls before our new guest would arrive. We went to Uxbridge and Emelie finally found her spring jacket.

Today our neighbours from San Diego will come and visit, they arrived a few days ago and have been travelling around England and now they are coming to see London. Let’s see how much we will be able to see in 2 days as they are leaving again on Sunday. On top of that TFL have announced that there will be no service on Metropolitan line during the weekend, second weekend in a row…