Categories
Diverse/Various

International Evening 2015

Idag var det dags igen för den årliga international Evening uppe på basen. Det är 28 länder som serverar mat som representerar deras länder.

Eftersom man har sitt eget bord att bemanna så gäller det att alla hjälps åt så att man hinner få av de ställena som man är mest intresserad av. Det som är så roligt är att man får smaka rätter från länder som man kanske annars inte skulle ha smakat.

För även om man åker till landet så är det så att man inte hinner smaka allt eller just de där rätterna med konstiga namn och ingredienser undviker man. Eller att det kanske inte ser så snygga och inbjudande ut men som smakar fantastiskt. Det gäller bara att ha ett öppet sinne.

English

Today it was again time for the annual International Evening up at the base. There is 28 countries serving food representing their countries.

As all countries has to serve at their own table it’s important that everyone helps out so that everyone can get food from the places you want. What’s nicest is that you get to try food from countries you might not have tried anything from otherwise.

Even if you go to the country you won’t have time to try everything or you avoid the dishes with the strange names and ingredients. Or it doesn’t look nice and appetizing but if you try it you find it to be very delicious. You just need to have a open mind.