Categories
Diverse/Various

Navy vs Army

Idag åkte vi iväg med en buss från basen för att se rugby på Twickenham. Eftersom det var en match mellan Marinen och Armen så var det busslast från hela ön som kom för att se matchen.

Arenan tar 82000 åskådare och det var slutsålt men alla säten var inte upptagna. Många tog sig inte ens in på arenan då de redan var så berusade. Inte att det blev stoppade men det var väl svårt att hitta in.

Kanske är jag gammal och tråkigt men det gör mig lite beklämd att vuxna människor är så berusade på ett event som är anordnat av en arbetsgivare och som dessutom är ett familjeevent. Det var många par som fick stötta varandra för att överhuvudtaget kunna förflytta sig. Vi har varit på många sportevenemang här och alkohol får alltid serveras men sådan fylla som här har vi aldrig sett.

Om man bortser från den delen så var det ett välorganiserat event som hade allt.

English

Today we went with NHQ to watch rugby at Twickenham. As it was a game between Navy and Army there was buses coming from all over the island to see the game.

The arena can seat 82 000 spectators and they had sold all the tickets but all the seats were not taken. A lot of the people didn’t even get inside to see the game as they were so drunk already. Not that they weren’t allowed but I guess they couldn’t find their way in.

Maybe I’m old and boring but I feel sad that adults are so drunk at an event arranged by the employer and that is a family event. Several couples had to help each other to be able to move. We have been to several sport events here and beer is always sold but we have never seen such drunkenness.

Except that it was a well arranged event that had everything.