Categories
Diverse/Various

Colour Run

En tidig söndag då Peter hade anmält tjejerna till London Colour Run, dock hade han inte kollat hur långt det var dit.

Evenemanget låg söder om London och det tog ett tag att köra dit. Tjejerna var inte på det bästa humöret och knappt vakna när vi kom fram. De fick sina påsar med färg och sen var det bara att vänta tills allt startade med gemensam uppvärmning och användandet av allas färgpåsar.

På vägen stod det funktionärer som slängde färg på dem och när de kom i mål hade vi en grön och en blå tonåring. Som tur var hade vi tagit med varsin handduk de kunde sitta på och andra kläder att byta om till så att inte hela bilen skulle vara grön och blå.

Även om tjejerna inte var på bästa humör när vi kom dit så var de på strålande humör efteråt och tyckte att det varit roligt – även om de behövde springa 5 km.

English

An early Sunday as Peter had signed the girls up for London Colour Run, he forgot to check where it was first and how far it was.

The event was south of London and it took some time to get there. The girls weren’t very impressed and hardly awake when we came there. They got their bags with colour and then it was just to wait for the run to start with a shared warm up where the bags with the colours was used.

Along the route there were people throwing colour at the runners and when the girls finished we had one green and one blue teenager.

Even if the girls mood wasn’t on top coming there leaving they were happy and had really enjoyed the run – even if it included running 5K.

Colour Run_3 Colour Run_14