Categories
Diverse/Various

Scandinavian Coffee Morning

Varje månad har vi fruar en fika på förmiddagen där ett eller flera länder är värd. Med 28 länder representerade på basen går det inte att alla länder har en egen och en del länder är bara en eller två familjer.

Vi hade slagit oss ihop med danskarna och norrmännen för att ha ett sommartema. Vi har ju midsommar men inte de andra länderna. Men mycket somrigt blev det ändå och vi hade som vanligt en trevlig förmiddag tillsammans.

English

Every month the ladies at the base has a coffee morning hosted by one or more countries. With 28 countries every country can have their own and there are some countries that have only one or two families here.

We had our coffee morning together with the Danes and Norwegians and had a summer theme. In Sweden we celebrate midsummer which they don’t celebrate in the other Scandinavian countries. But it was summer and a really nice morning together with all the ladies.