Categories
Diverse/Various

Skolavslutning i Sverige

Jag har varit hemma i Sverige för att kunna vara med när “min” klass gick ut 9an. De visste inte om att jag skulle komma men när jag flyttade sa de att de ville att jag skulle komma på avslutningen.

Det var så roligt att se alla igen och även om jag såg dem på hösten när de började 9an så hade de blivit så stora tyckte jag. De var så stiliga och fina i sina avslutningskläder. Jag träffade ju även de andra eleverna jag hade när jag jobbade på Sunna och de hade ju givetvis också förändrats. Det var så härligt att träffa alla kolleger och jag hoppas verkligen att vi kommer att jobba ihop igen en dag.

När jag var hemma passade jag på att gå på Isabellas första skolavslutning och även Emma Roths student. Roligt att träffa vänner också eftersom det var 1 år sen sist. Familjen var också härligt att träffa men dem var det inte lika länge sen jag såg.

English

I have been in Sweden for a few days to be with “my” class for their final speech day. They didn’t know that I was coming but when we moved here they said that they wanted me to come for the speech day.

It was so much fun seeing them again and even if I saw them at the beginning of the school year they have grown so much. They were all handsome and looking good in their speech day clothes. I also met the other students I have had and they had also changed. I enjoyed meeting my former colleagues and I really hope we will work together again one day.

Being in Sweden I also went to Isabella’s (my niece) first speech day and also friends daughter’s graduation. It was so nice seeing friends as it was almost 1 year since last. Of course I also saw my family and enjoyed their company even if it wasn’t as long ago we met.