Categories
Diverse/Various

4th of July party

Idag så firade den amerikanska delegationen här i Northwood sin nationaldag. De valde att fira en dag tidigare då många är iväg över helgerna och de bjuder in hela basen på barbecue, dricka, hoppborg, ansiktsmålning. En riktigt familjedag!

Alla var där och vi satt och pratade ett par timmar innan vi gav oss av hemåt för att göra oss iordning för kvällens fest – Harry Potter balen.

English

Today the American delegation here in Northwood celebrated their independence day. They chose to celebrate a day earlier as many family go away over the weekend and they always invites the entire base for barbecue, drinks, jumping castle, face painting. A real family day!

Everyone was there and we sat talking for hours before it was time to go home and get ready for the evenings party – Harry Potter summer ball.