Categories
Diverse/Various

Battle Proms 2015

Förra året var vi med familjen Kolb på detta och i år tog vi med oss Charlie och Felicias kompis Chelsea. Vi hade bra väder men inte lika fint som förra året. Upplägget var samma som förra året och vi fick se Spitfire, kanoner, klassisk musik och fyrverkerier.

Det var ganska så skönt att det inte var riktigt lika fint väder i år eftersom det var behagligare att sitta på ett öppet fält. Vi hade en trevlig dag/kväll och jag hoppas att Charlie och Chelsea också gillade det.

English

Last year we went to this event together with our friends visiting from Sweden and this year we took Charlie and Felicia’s friend Chelsea along. We didn’t have as good weather as last year but it was nice enough. It was the same as last year and we saw Spitfire, canons, classic music and fireworks.

It was quite nice that it wasn’t as hot as last year as we were sitting on an open field. We had a lovely day/evening and I hope Charlie and Chelsea enjoyed as much as we did.