Categories
Besök Diverse/Various

Besök av Johan och familj

Nu har vi haft besök av Johan, Camilla, Alfred och Tilde. De kom på torsdagskvällen och åkte hem igen idag. På fredagen gick Peter och Johan en pubrunda, Camilla och barnen shoppade, våra barn gick i skolan innan jag körde Emelie till flygplatsen. Hon åkte hem till Sverige för att åka vidare till Finland och Gymnaestradan tillsammans med Rödebygymnasterna. Felicia och jag anslöt inne i stan när jag var hemma igen.

Helgen bestod av sightseeing, shopping, mat och trevligt umgänge samt att Peter, Felicia, Johan och Alfred sprang London 10K Run. Vi hoppas att familjen Persson hade lika trevligt som vi.

English

We have had the Persson family visiting. They arrived on Thursday evening and went home today again. Friday Peter and Johan went on a guided Pub tour, Camilla and the kids went shopping, our kids were in school before I took Emelie to the airport. She was going to Sweden first and then on to Finland and the Gymnaestrada together with her old gymnastic team. Felicia and I later joined the others in London once I was back home.

The weekend consisted of sightseeing, shopping, food and nice company as well as Peter, Felicia, Johan and Alfred did the London 10K Run. We hope the Persson family had as nice time as we did.

IMG_3297