Categories
Diverse/Various

Peter’s driving nice cars

I födelsedagspresent av oss fick Peter en upplevelse att köra exklusiva bilar. Man skulle välja en bil och sen köra 3 varv på en bana. Banan var en bit norr om London och Peter och jag åkte dit själva, det regnade en hel del så ett tag var jag lite orolig att han inte skulle kunna köra. Köra kunde han men däremot fick han ta det lite lugnt då det var risk för vattenplaning på sina ställen.

Han valde att provköra en Porsche 911 men hade kunnat köra Ferrari F430, Lamborghini Gallardo, Audi R8, Aston Martin, Jaguar F-type R, Maserati Gran Turismo, Chevrolet Camaro, Lotus Elise, Porsche Boxter och Subaru Impreza. Han var som ett litet barn på julafton!

English

For Peter’s birthday he got a driving experience from us with fancy cars. The race course was a bit north of London and Peter and I went there without the girls, it rained a lot and I was a bit worried that he shouldn’t be able to drive. Once there he had to choose a car and take it for 3 laps. He could drive but had to be careful as there was risk to aquaplane at some spots.

He chose to drive a Porsche 911 but could have chosen to drive Ferrari F430, Lamborghini Gallardo, Audi R8, Aston Martin, Jaguar F-type R, Maserati Gran Turismo, Chevrolet Camaro, Lotus Elise, Porsche Boxter and Subaru Impreza. He was like a child on Christmas!