Categories
Diverse/Various

Summer Ball – Harry Potter

Emelie blev helt uppspelt när hon fick reda på att temat för sommarbalen var Harry Potter och även om det grämde hennes syster så följde hon med oss till balen. Utanför entrén så kunde man ha en falk sittandes på armen och precis innan för entrén så stod Harry Potter, Dumbledore, Hagrid och Professor McGonagall. Du kunde även sitta under Sorteringshatten om du ville ha mer Harry Potter. Som vanligt var det tivoli på baksidan av mässen där vi åkte radiobil, pariserhjul och sköt laserhagelgevär.

Vi hade en trevlig kväll men Emelie tyckte att det var sådär då det inte var andra tonåringar utan bara en massa gamlingar.

English

Emelie was ecstatic when she found out that the theme for the summer ball was Harry Potter. And even if it upset her sister she joined us to the ball. Outside the entrance you could have a falconer on your arm and just inside the door we were greeted by Harry Potter, Dumbledore, Hagrid and Professor McGonagall. You could even sit under the sorting hat if you wanted even more of the Harry Potter theme. As usually it was a amusement park in the back of the mess where we went on the bumper car, Ferris wheel and a shooting range.

We had a great evening but Emelie found it a bit boring as there were no other teenagers, just a bunch of old people (according to her).

SummerBall_HarryPotter_1 SummerBall_HarryPotter_6