Categories
Diverse/Various

Sweden

Så har vi varit i Sverige. Måndagen den 27 juli åkte vi tidigt på morgonen för att få glädje av måndagen också. Vi landade i Köpenhamn, tog tåget till Lund och hämtade hyrbil där för att sen köra direkt till Blekinge och Rödeby.

Felicia skulle överraska sin bästa kompis Cajsa, vi skulle på middag hos våra vänner och innan det skulle vi hinna titta på vårt hus eftersom Malin hade problem med duschen. Det var början på våran hektiska semester innan Peter skulle tillbaka till London igen 8 augusti. Vi träffade vänner, släkt, firade födelsedagar, var på Bakken och hann med en liten men trevlig klassträff. Barnen och jag stannade ytterligare en vecka och han med en snabbvisit i Blekinge till innan även vi återvände till London.

Det var härliga veckor och så roligt att träffa alla, det är bara så många som ska hinnas med och jag önskar att varje dygn haft fler timmar så vi hade hunnit med mer. Vi är ju dessutom inneboende under hela tiden så det är intensivt hela tiden. Så tacksamma att vi har ställen att bo på när vi är hemma eftersom vi hyrt ut vårt hus.

English

Now we have been in Sweden! Monday 27 July we left early in the morning to be able to enjoy the Monday not only as a travelling day. We flew in to Copenhagen, took the train to Lund and got our rental car and then drove to Blekinge and Rödeby.

Felicia was going to surprise her best friend, we were having dinner with friends and before we had to go to our house to have a look as our tenants had problem with the shower. That was the start of our hectic vacation before Peter was heading back to London again August 8. We saw friends, family, celebrated birthdays, went to Bakken (Denmark) and also had time for a small but nice class reunion. The kids and I stayed another week, went shortly back to Rödeby before returning to London.

It was fantastic weeks and so fun to see everyone, just so many to meet and I wish every day had more hours so that we could have had time with even more. We are staying with family and friends all the time so that makes it even more intense. So grateful that we can stay with friends/family when we are visiting as we have rented out our house.